Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, despre Ilie Sârbu şi BOR: „Dacă are influenţă, e foarte bine”

ilie sarbu

Colegii lui Ilie Sârbu din filala PSD Timiş recunosc influenţa pe care acesta o are în BOR, însă nu cred că ea se manifestă la nivelul la care susţine Traian Băsescu.

„Nu putem să nu luăm de bune comunicatele BOR, care spune că va fi neutră, dar ţineţi cont că tata socru are influenţă formidabilă în rândul clerului şi nu are nici decenţa să nu se bage. Va fi un propagandist în favoarea lui Ponta în interiorul Bisericii”, a declarat Traian Băsescu.

Replica a venit de la deputatul Sorin Grindeanu, preşedinte PSD Timişoara, un apropiat al lui Ilie Sârbu. „Păi eu ştiu ce ştie Traian Băsescu? Eu ştiu că domnul senator Ilie Sârbu a avut un trecut apropiat de Biserica Ortodoxă. A lucrat ani buni la Mitropolia Banatului. Sigur că există legături pe care oricare dintre noi le avem în momentul în care lucrăm undeva. Poate Traian Băsescu ştie mai multe, poate că e doar o răutate tipică lui Traian Băsescu. Dacă are influenţă, e foarte bine! Deşi nu cred, pentru că Biserica Ortodoxă nu se conduce în modul ăsta. Adică nu cred că influenţa cuiva, care e din afara clericilor, poate să ghideze Biserica Ortodoxă”, a declarat Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.