Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, realizator de emisiuni la TVR

tvr

TVR se zbate de pe o zi pe alta, dar găseşte resurse pentru colaborări cu politicieni. Vicepreşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Alexandru Pugna, este "moderator" si "realizator" al emisiunii "Cântec şi poveste", produsă de studioul teritorial Cluj al Televiziunii Române şi difuzată pe canalul TVR 3. Informaţia se regăseşte chiar pe pagina de internet a televiziunii publice.

Pugna este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, dar şi preşedinte al Fundaţiei "Atlantida" şi al Asociaţiei Culturale "Pană de păun". Nu în ultimul rând, politicianul este şi interpret de muzică populară.

Alexandru Pugna notează în declaraţia de avere că obţine şi venituri din "spectacole, colaborări radio/tv". În 2013, suma câştigată din astfel de activităţi s-a ridicat la 28.012.

Contactat de reporterii ziarului Libertatea, Pugna a declarat că ar fi doar invitat în emisiunile TVR, dar a admis că "am condus dialogurile, le-am iniţiat", fără a putea explica de ce pe pagina oficială a televiziunii publice este prezentat drept moderator şi realizator.

Pugna mai susţine că nu primeşte bani de la TVR, "decât atunci când sunt chemat ca interpret de folclor" şi că "o fac din dragoste pentru folclor, politician sunt de puţin timp şi, de fapt, partea cu politicul e pe locul secund, eu promovez folclorul de 30 de ani". Alexandru Pugna a candidat şi la Parlament, fără succes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.