Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD: Sanatatea premierului este mai presus de toate

psd1

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD) Bihor, Ioan Mang, a declarat joi ca sanatatea premierului Victor Ponta este mai presus de toate si ca solicitarile de revenire iminenta în tara, vehiculate în mass-media, reprezinta 'exagerari'.

'Sunt exagerari (solicitarile de revenire în tara a premierului - n.r.). Sunt în contact cu Victor Ponta, discutam atât telefonic, cât si prin sms destul de des. Parerea mea este ca sanatatea este mai presus de toate, trebuie sa-si termine acolo programul de tratament, nu mai dureaza mult, dupa care va reveni în tara, asa cum a spus dânsul, 'mai puternic si mai sanatos'. E foarte important pentru România si pentru PSD ca premierul sa se întoarca acasa mai puternic si mai sanatos', a spus într-o conferinta de presa Ioan Mang.

Pe de alta parte, liderul filialei judetene social-democrate a mentionat ca în PSD Bihor se deruleaza, în prezent, la nivelul organizatiilor locale, un proces de alegeri interne pâna pe 24 iulie, astfel încât pe 30 sau 31 iulie sa se organizeze Conferinta judeteana.

'Ca sa închidem un subiect si sa avem dupa aceea timp de 11 luni sa ne pregatim pentru alegerile locale', a precizat Ioan Mang.

La PSD Oradea, alegeri vor avea loc pe 23 iulie. Dupa demisia lui Ovidiu Muresan, liderul PSD Oradea, în afara de presedintele interimar Liviu Sabau, înca nu s-au înregistrat alte candidaturi pentru aceasta functie. Ovidiu Muresan si-a dat demisia de la conducerea PSD Oradea în februarie a.c., fiind înlocuit din functia de viceprimar al municipiului Oradea. În cursul lunii iunie a.c., el si-a dat demisia si din Partidul Social-Democrat.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.