Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Lideri PSD: 'Pare că Tăriceanu a stat pentru imunitate la guvernare'

psd alde spart

O parte din liderii centrali PSD au spus STIRIPESURSE.RO, după ce ALDE a decis să iasă de la guvernare, că încep să aibă impresia că fostul lor partener de coaliție, Călin Popescu Tăriceanu, a mai rămas la guvernare după alegerile europarlamentare doar ca Senatul să respingă cererea DNA de urmărire penală pe numele său.

„Miniștrii ALDE au participat la toate ședințele de Guvern în care am luat deciziile. Tăriceanu personal a fost la toate întâlnirile din coaliție când am luat deciziile. Acum spune că nu vrea să stea într-un guvern impotent. Tot ce-am făcut am făcut cu ALDE, nu cu altcineva. Pare că după europarlamentare, singurul lucru care l-a mai ținut pe Tăriceanu la guvernare a fost votul din Senat pentru imunitatea lui”, au zis surse din conducerea PSD.

„După europarlamentare le-am pus doar lor secretari de stat. Adică iei 4% și nu ne mai punem noi secretari de stat să-și pună ei și tot ei se supără? Ne-au zis că trebuie să-și calmeze filialele”, au relatat surse din PSD.

Senatul a decis pe 3 iunie să nu ceară urmărirea penală a lui Tăriceanu. Alegerile europarlamentare s-au ținut pe 26 mai 2019.

Citește și: Calculul rece care l-a scos pe Tăriceanu din cursa prezidențială / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.