Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii partidului 'Împreună pentru Moldova' propun realizarea unei alianţe la Iaşi, care să învingă PSD şi PNL la alegerile locale

Facebook
impreuna pentru moldova

Partidul "Împreună pentru Moldova“, fondat de reprezentanţii uneia dintre mişcările civice care militează pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş, propune realizarea unei alianţe la Iaşi, alături de USR-PLUS şi PMP, care să învingă PSD şi PNL la alegerile locale.

Reprezentanţii partidului "Împreună pentru Moldova“ susţin, într-un comunicat de presă, că "Iaşiul a fost capturat în ultimii 20 de ani de grupuri de interese, cu concursul clasei politice“ şi că este nevoie de o alianţă largă care să se opună atât PSD, cât şi PNL, potrivit news.ro.

Citește și: Marcel Vela, mesaj de ultimă oră! Noi precizări despre situația persoanelor infectate. Cu cât a crescut numărul

"Invităm la discuţii şi negocieri toate partidele politice locale din opoziţie pentru a crea o mişcare politică, care să-şi asume câştigarea alegerilor locale şi judeţene la nivelul Iaşiului. Invitaţia noastră se adresează celor de la USR, PLUS şi PMP“, afirmă preşedintele partidului "Împreună pentru Moldova“, Ionel Apostol.

Potrivit liderilor "Împreună pentru Moldova“, "cârdăşia găştilor cu interese în economia locală au distrus tot ce înseamnă moralitate într-un oraş cu o istorie de peste 600 de ani“.

"Centru universitar important al României, al doilea oraş ca populaţie după Bucureşti, Iaşiul a ajuns într-o izolare economică din lipsa unei legături comerciale directe între Moldova şi vestul Europei, adică o autostradă care să faciliteze orientarea investitorilor occidentali către oraşul nostru. Toată această degradare continuă a imaginii Iaşiului la nivel naţional şi european se datorează celor două partide care au susţinut politica falimentară a acestui oraş, adică PSD+PNL, sprijinite de către sateliţii lor, Pro România şi ALDE“, se precizează în comunicatul partidului “Împreună pentru Moldova“.

Citește și: Descindere în forță a Poliției la proprietarii de restaurante și terase. Au fost puși să semneze că nu deschid terasele de săptămâna viitoare

Vicepreşedintele asociaţiei “Împreună pentru A8“ Cătălin Urtoi, unul dintre iniţiatorii noului partid, a declarat pentru News.ro că a avut deja unele discuţii cu şefii locali USR, PLUS şi PMP şi că sunt "semnale bune“ că alianţa ar putea fi constituită.

"Discuţiile vor continua, noi suntem optimişti. Apele trebuie separate în politica ieşeană“, a mai afirmat Cătălin Urtoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.