Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PMP au participat la Școala de Leadership și Administrație

PMP a organizat, la Sibiu, în perioada 10-12 septembrie, ”Şcoala de Leadership și Administrație”, adresată organizației de tineret a partidului. La acest eveniment au participat liderii PMP, printre care președintele Cristian Diaconescu, secretarul general, Cătălin Bulf, secretarul general adjunct, Adrian Pițigoi, și secretarul executiv, Alina Ion.

Deschiderea evenimentului a cuprins cuvântul președintelui Cristian Diaconescu, care a fost în mijlocul tinerilor cu ocazia Consiliul Național al Organizației de Tineret, unde s-au trasat direcțiile politice, potrivit programului ”România respectată”.

Programul a cuprins, de asemenea 2 panel-uri de discuții cu subiectele ”Diplomaţia română între istorie şi prezent” în care au susținut un dialog constructiv vicepreședintele PMP, Cătălin Avramescu, şi istoricul Ion M. Ioniță și cel de-al doilea cu titlul ”Statul catalizator al investiţiilor”, ocazie cu care au susținut conferințe, vicepreședinții PMP, Lucia Varga, Mihaela Natea, Valerian Vreme și Gheorghe Ialomițeanu.

Întreaga manifestare a PMP a fost dedicată socializării, dialogului dintre generații, cunoașterea de sine a partidului, în perspectiva marilor provocări politice din această toamnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.