Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PNL caută candidaţi în societatea civilă. Pe cine au pus ochii

sigla pnl

PNL ar putea arunca în bătălia de la alegerile locale şi persoane neimplicate politic, din societatea civilă. După fostul fotbalist Pavel Badea, candidat la Primăria Craiova, liberalii ar putea să-i propună şi lui Nicuşor Dan o candidatură în Bucureşti.

Vezi şi: SONDAJ Pe cine vor bucureștenii primar. SURPRIZA Oprescu. Cine domină politic Capitala

"Este unul dintre candidaţii care mi-a atras atenţia încă de la alegerile trecute. L-am urmărit cu interes. A reuşit să cucerească online-ul la momentul acela, mi-aş dori un dialog cu domnia sa, mi-aş dori un profil în echipă. (...) Este un candidat la care merită să fim atenţi. N-o spun sarcastic. Scena politică va fi împărţită între stânga şi dreapta, între PSD şi PNL. Cred într-o echipă, nu în candidaţi care să tragă partidul. Vom avea candidatul pentru Primăria Generală, candidaţii pentru sectore şi consilierii care vor veni din spate şi vor sprijini echipa. Cred că dacă vom respecta criteriile pe care ni le-am impus şi vom veni cu oameni noi, neviciaţi, care să arate că vor să schimbe administraţia şi că n-au venit să fure, nu avem cum să ratăm Primăria Capitalei", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, la Adevărul Live.

Vezi şi: Anunțul lui Nicușor Dan care pune pe jar primăriile din București

Liderul PNL a mai precizat că nu a avut o discuţie faţă în faţă cu Nicuşor Dan, dar a lansat o "provocare" la o discuţie. "Eu cred că poate fi o soluţie bună pentru un loc în administraţia Bucureştiului, nu ştiu dacă primar sau city-manager, dar cred că este un om priceput", a mai declarat Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.