Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PNL, chermeză de zile mari la Vila Florica: SFIDARE totală față de cetățeni/ VIDEO

În timp ce reproșează populației că nu respectă normele de distanțare socială și ”profețesc” închiderea unor localități întregi, liderii PNL chefuiesc și țin ședințe de partid la ”Muzeul Brătienilor”, la Vila Florica din Argeș.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 94: 10 fătălăi disperați se bat cu Gabriela Firea!

Liderii PNL din Argeș și nu numai au ținut o chermeză la Vila Florica, iar bolizii de lux pot fi zăriți în fața vilei. Totul a început cu o ședință de partid departe de ochii presei în complexul Muzeul Național Brătianu, unde activitățile politice sunt interzise prin lege, iar apoi s-a sfârșit în ceva mai lejer.

”Buna ziua.
Va informam ca sunteti convocat joi, 23.07.2020, ora 18.30, la Vila Florica - Stefanesti ( Muzeul National Bratianu), unde are loc sedinta BPJ avand urmatoarea ordine de zi:
1. Situatia politica actuala la nivel judetean si national;
2. Probleme organizatorice;
3. Diverse.
Va rugam sa ne transmiteti daca aveti amendamente la ordinea de zi, pana maine, 23.07.2020, ora 10:00.
Va multumim !
Secretariatul PNL Arges”, suna convocatorul primit prin sms de liberali.

Buna ziua.    Va informam ca sunteti convocat joi, 23.07.2020, ora 18.30, la Vila Florica - Stefanesti ( Muzeul National Bratianu), unde are loc sedinta BPJ avand urmatoarea ordine de zi:1. Situatia politica actuala la nivel judetean si national;2. Probleme organizatorice;3. Diverse.   Va rugam sa ne transmiteti daca aveti amendamente la ordinea de zi, pana maine, 23.07.2020, ora 10:00.Va multumim !Secretariatul PNL Arges

În timp ce liderii PNL benchetuiesc în voie, prefectul de Argeș, Emanuel Soare, candidat al PNL la șefia Consiliului Județean, amenință că vor fi carantinate 12 orașe din județ.

„Avem o listă scurtă de localități care îndeplinesc acest criteriu, al numărului minim per mia de locuitori. Alături de acest indicator, mai sunt alți șapte indicatori în ordinul de ministru, ei trebuie corelați și dacă localitatea nu satisface criteriile acestea, nu se mai pune problema izolării și a carantinei”, a explicat prefectul Emanuel Soare.

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.