Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PNL, convocați de urgență - Se va stabili strategia în scandalul din coaliție

PNL siglă

Liderii PNL au fost convocați pentru joi dimineața, la grupul parlamentar, pentru o ședință a Biroului Politic Național al partidului.

Potrivit deputatului Florin Roman, în cadrul BPN al PNL se va dezbate situația din coaliție, ca urmare a cererii de revocare a ministrului Justiției, dar și situația facturilor la energie.

Biroul Politic Național (BPN) este organismul de conducere a activității PNL în perioada dintre ședințele Consiliului Național și este format din membrii BEx, președinții organizațiilor de nivel județean si trezorier. La sedintele BPN participa cu drept de vot: liderii grupurilor parlamentare din Parlamentul României și Parlamentul European, președinții la nivel național ai organizațiilor interne, președintele LAL, prim-ministru, fostii presedinti ai partidului.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că a trimis la Cotroceni cererea de revocare a ministrului Justiției, Stelian Ion, susținând că acesta se opune reformelor. Revocarea ministrului Justiției s-a suprapus tensiunilor apărute între USR PLUS și premier, legate de aprobarea programului „Anghel Saligny”, în valoare de 50 de miliarde de lei. Reprezentanții USRPLUS au spus că pentru acest program este nevoie de un acord în Coaliție și au transmis că nu vor participa la ședința de Guvern convocată miercuri seara.

Ulterior, liderii USR PLUS au transmis că nu îl mai susțin pe premierul Florin Cîțu și au cerut schimbarea acestuia cu un al reprezentant al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.