Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Liderii PSD în CEX: 'Suntem cam demobilizați, ar trebui să ne revenim' / 'Fuga de la guvernare ar fi fatală!'

psd.ro
dancila fifor teodorovici psd

Șefii filialelor PSD, miniștrii și conducerea centrală au votat luni dupa-amiaza in CEX în unamitate rămânerea la guvernare după ce ALDE a decis să plece de la Palatul Victoria.

„Fuga de la guvernare ar fi fatală!”, a zis Petre Daea, ministrul Agriculturii, in sedinta. „Să ne dea ei jos, dacă pot, nu să fugim noi și să le ușurăm munca”, a zis și președintele executiv PSD, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău a zis și el că „nu e bine sa dam afara toti oamenii ALDE din agentii guvernamentale, companii, deconcentrate, pentru că unii vor ramane cu noi”.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a zis că susține punctul de vedere al lui Bădălău: „Sa nu ii punem pe fuga pe toti de la ALDE, poate s-ar mai putea negocia cu ei”, a zis el.

Florin Iordache a insistat ca trebuie oprite plecarile din PSD.

„Trebuie oprite plecarile de la noi, trebuie sa ne numaram intai intre noi si pe urma sa cautam alti aliati”, a zis vicepresedintele Camerei Deputatilor.

Secretarul general PSD Mihai Fifor a indemnat partidul sa-si revina. „Suntem cam demobilizati, ar trebui sa ne revenim. Exista viata si dupa plecarea ALDE”, a spus el.

Citește și: Cum s-a rupt coaliția: Tăriceanu i-a recomandat lui Dăncilă să scoată PSD de la guvernare. Dăncilă a întrebat ALDE dacă votează o moțiune de cenzură / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.