Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSD, ironii usturătoare pentru Dan Barna: Aroganța, fanatismul și închipuirile mesianice sunt taxate

Facebook
ciolacu marcel

Marcel Ciolacu a scris, luni, pe Facebook, că, prin prezența Vioricăi Dăncilă în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, PSD și-a atins primul obiectiv de etapă. Social-democratul susține că la aceste alegeri unele partide "au tratat cu aroganță și superioritate anumite categorii de români".

Citește și: Au înviat baronii PSD: Viorica Dăncilă a defilat în fiefurile roșii. Detaliul care echilibrează turul II

"PSD și-a atins primul obiectiv de etapă. Viorica Dăncilă este în turul doi, așa cum a fost mereu candidatul nostru în alegerile prezidențiale. Sunt rezultate care ne dau speranța că putem să începem să construim. Felicit organizațiile care au performat și au făcut treabă foarte bună. Un gând special se îndreaptă către colegii mei din Buzău care au câștigat alegerile în județ. Le mulțumesc pentru toată munca pe care au depus-o în această campanie! De acum, ne așteaptă două săptămâni intense în care trebuie să rămânem concentrați și determinați să facem un rezultat mare! PS: Sper ca aceste alegeri să aducă cu picioarele pe pământ și partidele care au tratat cu aroganță și superioritate anumite categorii de români. Aroganța, fanatismul și închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni!", a scris, pe Facebook, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis, susținut de PNL, și președintele PSD Viorica Dăncilă sunt cei doi candidați de la alegerile prezidențiale care au intrat în cel de-al doilea tur de scrutin.

Biroul Electoral Central a anunțat, luni, primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor 95,89% din secțiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obținut 36,91% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% din voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.