Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSD se feresc să îi pronunţe numele lui Hrebenciuc

Implicarea lui Viorel Hrebenciuc în Dosarul Retrocedărilor i-a debusolat total pe liderii PSD. Unii din liderii partidului când vorbesc despre caz nici nu pronunţă numele vicepreşedintele Camerei Deputaţilor considerat unul din cei mai influenţi lideri ai partidului din ultimii 20 de ani.

Un moment oarecum amuzant s-a întâmplat după şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor când preşedintele Valeriu Zgonea a explicat procedurile care trebuiesc îndeplinite vis-a-vis de solicitarea procurorilor DNA privind solicitarile de încuviinţare a arestării preventive pentru deputaţii Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam împlicaţi în Dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri.

Şeful Camerei Deputaţilor a vorbit tot timpul ce "cei doi deputaţi" şi nici un moment de Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam, dar nu a evitat să spună că Parlamentul face toate demersurile ca şi în cazul deputatului Valerian Vreme (deputat PMP căruia i-a fost încuviinţată urmărirea penală în Dosarul licenţelor Microsoft).

La insistenţele repetate ale jurnaliştilor prezenţi Valeriu Zgonea a pronunţat cele două nume, dar cu o voce vizibil scăzută şi cu o oarecare emoţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.