Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSD spun NU unei colaborări cu Ponta, însă nu definitiv. Varianta anticipatelor, EXCLUSĂ (surse)

Lideri PSD, întruniţi vineri seara în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, au avut de luat o decizie crucială pentru soarta partidului în perioada imediat următoare: relaţia cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Deşi o alianţă cu Pro România le-ar asigura din nou majoritate în Parlament, liderii PSD au votat în unanimitate să respinsă o asemenea colaborare, în condiţiile în care Klaus Iohannis a anunţat deja că nu va mai desemna un premier de la PSD.

Refuzul de a colabora cu Ponta nu este însă unul definitiv. Potrivit surselor din cadrul şedinţei, liderii PSD lasă o portiţă deschisă spre Pro România, în cazul în care Ponta "îşi revizuieşte atitudinea". Astfel, fostul premier ar trebui să rupă orice legătură cu Iohannis, PNL şi USR dacă vrea să negocieze cu foştii săi colegi din PSD.

În acest context, liderii PSD au mai votat ca partidul să se poziţioneze pe o linie de opoziţie dură, să nu voteze un viitor guvern propus de Iohannis şi să se opună organizării de alegeri parlamentare anticipate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.