Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSL își proclamă victoria după ce Guvernul a anunțat OUG pentru amânarea plătii ratelor la bănci cu până la 9 luni

facebook.com
Ilan Luafer Alexandru Coita

Liderii PSL, Alexandru Coita și Ilan Laufer, își proclamă victoria după ce Guvernul a anunțat OUG pentru amânarea plătii ratelor la bănci cu până la 9 luni. Ei susțin că Petiția online inițiată de ei a avut efect și ca atare Guvernul Orban a fost forțat să ia decizia:

”Victorieee! Petiția #6lunifărărate se transformă în realitate!

Astăzi, Ministrul finanțelor a anunțat o Ordonanță de urgență prin care românii ar putea beneficia de o AMÂNARE a plății ratelor la bănci de până la 9 luni. La această victorie am contribuit și noi, cei peste 27.000 de semnatari ai petiției inițiate de co-președinții PSL, Ilan Laufer și Alexandru Coita, împreună cu deputatul Sorin Bota. Vă rugăm, continuați să semnați petiția până când Ordonanța va fi aprobată și publicată în Monitorul Oficial: https://www.petitieonline.com/6_luni_fara_rate

Alexandru Coita: „Am lansat petiția vineri, 20 martie, pentru a oferi o tribună românilor afectați de criză, iar răspunsul din partea voastră a fost copleșitor! Platforma pe care noi am creat-o a fost îmbrățișată cu entuziasm în doar 5 zile de peste 27.000 de semnatari, care ne-au transmis mii de mesaje cu greutățile cu care se confruntă. #6lunifararate este azi cel mai important demers civic din România realizat prin intermediul platformelor online. Vom continua până când Ordonanța va fi publicată în Monitorul Oficial și ne asumăm ca toate mesajele voastre să ajungă la guvernanți!”

Ilan Laufer: „În această perioadă, politica trebuie să treacă pe planul doi. Prioritatea noastră este sprijinirea cetățenilor și a firmelor care suferă în urma crizei fără precedent generate de noul Coronavirus. Această petiție s-a dovedit o modalitate eficientă de a da forță vocii oamenilor. Am arătat că, dacă suntem suficienți care ne strângem în spatele unui obiectiv, vocea noastră nu poate fi ignorată.”

Sorin Bota: „Am decis împreună cu colegii mei că această petiție este cel mai bun mijloc de a genera o reacție din partea autorităților. Oamenii au nevoie de soluții acum, iar o inițiaivă legislativă depusă în Parlament ar fi durat prea mult. În astfel de vremuri trebuie să găsim soluții ingenioase pentru a ajuta românii și a semnala autorităților acolo unde este absolut necesară o acțiune imediată.”

Încă nu ai semnat? Dă click aici și semnează ACUM petiția #6lunifărăratehttps://www.petitieonline.com/6_luni_fara_rate/”, susțin ei pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.