Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul ALDE anunță o alianță ȘOC: căsătorie din interes între Tăriceanu, Ponta și Băsescu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, anunță că există discuții exploratorii pentru o alianță între ALDE, Pro România și PMP în vederea alegerilor parlamentare. Practic, ar fi o alianță între vechii rivali politici Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu versus Traian Băsescu.

.Citește și: Victor Ponta poveste TERIFIANTĂ cu mama lui, din spitalele românești: M-au sunat la ora 11 noaptea

””Din discuțiile pe care le avem și noi în zona politică am să vă spun ceva: nici Pro România nu este chiar atât de liniștită că intră, eu le doresc să intre, dar nu este chiar atât de simplu, nici cei de la PMP nu sunt liniștiți. În afară de PSD și PNL nu există o garanție a unui rezultat care să îi facă să stea liniștiți și din acest motiv sigur că există, negocieri, tatonări în ceea ce privește partidele care pot să aibă un risc privind reprezentarea în viitorul Parlament.

N-ar fi chiar ciudată o colaborare Pro România-ALDE. Anul trecut am convenit să-l susținem împreună pe Mircea Diaconu, deci avem ceva experiență. Să nu uităm că eu ca premier am colaborat foarte bine cu Victor Ponta. Ar fi chiar interesant de văzut cum ar funcționa o alianță între doi foști prim-miniștri, care au sufientă experiență și rezultate.”, a spus Tăriceanu, la Gândul Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.