Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul ALDE Bistriţa-Năsăud, mesaj către liberali: Alegerile care dovedesc adevărata valoare sunt localele

PSD ALDE PNL USR

Preşedintele interimar al ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Moniţa, le-a transmis, vineri, liberalilor că valoarea adevărată a unui partid se va măsura la alegerile locale de anul viitor.

"Colegii liberali sunt extrem de euforici, îi văd. Eu, totuşi, le transmit că singurele alegeri care îţi dovedesc adevărata valoare, ca partid, sunt alegerile locale şi cu efecte pentru parlamentare. Rezultatul actual, sigur, este un rezultat istoric (...), cu o astfel de victorie nu s-au mai întâlnit. Au beneficiat şi de o conjunctură extrem de favorabilă, ceea ce nu cred că se va mai întâlni în următoarea perioadă", a spus Moniţa, în prima conferinţă de presă organizată după alegerile prezidenţiale.

Citește și: Fost ministru al Educație cere Guvernului să nu-și asume răspunderea pe eliminarea trasportului județean: 'Ar genera efecte dezastruoase'

Liderul judeţean al ALDE nu exclude ca, la alegerile locale de anul viitor, partidul său să încheie alianţe electorale punctuale atât cu PNL, cât şi cu PSD, în vederea câştigării unor primării.

În prezent, în judeţul Bistriţa-Năsăud, ALDE are opt primari de comune, opt viceprimari (unul la nivelul municipiului Bistriţa), trei consilieri judeţeni şi 111 consilieri locali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.