Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul ALDE strigă TRĂDARE: Antonescu și Adina Vălean m-au mințit

adina crin

Liderul ALDE susține că Vălean ar fi ajuns oricum vicepreședinte al Parlamentului European și susține că cei doi au fost lipsiți de onestitate. 

Citește și: Liderul ALDE șterge pe jos cu PNL: vând partidul corupților lui Băsescu

Citește și: EXCLUSIV – Surpriza de proportii pusa la cale de Calin Popescu Tariceanu

”Am fost in Romania cu cateva saptamani inainte de alegeri si m-am intalnit cu domnul Antonescu si cu doamna Valean. M-au asigurat ca nu e nicio problema. Si l-am asigurat atunci de sustinerea grupului pentru Adina Valean care vroia sa devina vicepresedinte al PE. Deci nu era nicio problema. Ea era un membru important in grupul nostru. Dar asta nu e elementul principal in politica, ambitiile personale ale unor persoane. Pe mine nu asta ma ingrijoreaza. Pe mine nu ma ingrijoreaza ca a fost rupta o intelegere, ca nu s-a tinut o promisiune, ceea ce ma ingrijoreaza e ceea ce se intampla cu liberalismul in Romania, ce se intampla cu opiniile si convingerile ale sutelor de membrii din PNL care nu au un cuvant de spus in chestiunea asta si care in final se trezesc intr-un partid, intr-o miscare unde se gasesc oamenii care nu sunt dintre cei mai onesti. Iar liberalismul are e a face cu onestitatea, cu libertatea si cu transparenta”, a declarat Guy Verhofstadt, într-un interviu remis STIRIPESURSE.RO.

Liderul ALDE susține că manevra efectuată de PNL este una fără precedent în Europa, mai ales că PNL pleacă la un partid care a fost mereu un dușman al României.

”In Europa nu se intampla asta: partide sa dispara, sa fuzioneze, sa isi schimbe familia politica. Toate astea nu sunt ceva obisnuit in Europa. Sa speram ca nu incepe aici.

Nu inteleg de ce se duc la PPE. Ce a facut PPE pentru Romania? Au fost impotriva tuturor intereselor Romaniei. De exemplu Schengen – majoritatea celor din PPE au fost impotriva intrarii Romaniei in Schengen, acelasi lucru s-a intamplat cand a venit vorba de dreptul de vot al Romaniei in Consilul European. Eu ca liberal am sustinut ca daca Romania este mai mare decat Olanda, ei trebuie sa aiba mai multe voturi decat olandezii”, a mai explicat liderul ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.