Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul AUR: Numele de premier vehiculate până acum nu ne satisfac. Ne bucurăm că Orban şi-a dat demisia

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), a declarat luni seară că se bucură de faptul că premierul Ludovic Orban a înţeles să-şi dea demisia, precizând că formaţiunea sa nu intră în nicio coaliţie la guvernare.

Citește și: SIMULAREA mandatelor în noul Parlament: PSD își taie partea leului la redistribuire. AUR face grup și la Senat

"Nu facem nicio coaliţie la guvernare, sunt oameni buni care merită să conducă România, numele vehiculate până acum pentru postul de prim-ministru nu ne satisfac. Parlamentarii AUR nu vor vota cu aceşti indivizi, aşteptăm din partea forţelor politice clasate pe locul I, II şi III să vedem care sunt opţiunile asumate oficial (...). Ne bucurăm că premierul Orban a înţeles să-şi asume rezultatele pentru guvernarea dezastruoasă şi, aşa cum i-am cerut şi noi ieri, şi-a dat demisia", a afirmat Simion într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că primul lucrul pe care îl vor face parlamentarii AUR va fi să schimbe legile electorale, calificând drept "dezastruos" modul în care a fost organizat procesul de vot în diaspora.

"Sperăm ca această demisie să răzbune şi modul dezastruos în care a fost organizat procesul de vot în circumscripţia românilor din afara graniţelor. A fost o bătaie de joc, datele noastre arată că 100.000 de români nu au putut vota şi printre primele lucruri pe care dorim să le facem în Parlament va fi să schimbăm legile electorale şi venim în acest sens cu un pachet substanţial de modificări", a mai afirmat liderul AUR.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.