Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul clanului Duduianu a murit INFECTAT, în pușcărie: Medicii au aflat la autopsie că are COVID-19

Nicolae Duduianu

Liderul clanului Duduianu, Nicolae, a murit la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat aproape o lună cu mai multe afecțiuni. Nicolae Duduianu a murit infectat, iar asta s-a aflat abia la autopsie. Din aceste motive, a fost deschisă chiar și o anchetă pentru a se stabili cu cine a intrat în contact și cum a fost posibil să nu se știe că are COVID-19.

Reprezentanții Penitenciarului Spital Mioveni au transmis că Nicolae Duduianu a murit marți.

Citește și: Dezvăluire. Managerul ‘Spitalului Groazei’ din Reșița, cap de listă PNL la alegeri! A fost înscăunat de Nelu Tătaru în aprilie

„La Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată în unitatea penitenciar - spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecțiuni medicale cronice”, au transmis reprezentanții penitenciarului.

Surse judiciare spun că este vorba de Nicolae Duduianu, lierul clanului Duduianu.

Citește și: Marcel Ciolacu face acuzații la adresa Guvernului: Se încearcă o coafare.Să apărem la Cotroceni cu nişte grafice, cum sunt plafoanele, cum nu evoluează pandemia

Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei.

În conformitate cu prevederile legale s-au informat aparținătorii, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, judecătorului de supraveghere a privării de libertate.

Citește și: Florin Cîțu, nou atac la adresa PSD: Trebuie să dispară! PSD înseamnă dobânzi mari. Taxe mari și multe

Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Edi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august. Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potriivt declarațiilor de la acea vreme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.