Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul consiliat de Victor Ponta a fost decorat de Vladimir Putin: Precizările venite de la Kremlin

vucic dancila

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a decorat pe şeful statului sârb, Aleksandar Vucic, cu ordinul Aleksandr Nevski pentru contribuţia sa majoră în dezvoltarea cooperării multilaterale cu Federaţia Rusă, a anunţat luni serviciul de presă al Kremlinului, citat de agenţia de presă TASS.

'Şeful statului rus a semnat un decret privind decorarea preşedintelui (Serbiei) Aleksandar Vucic cu ordinul Aleksandr Nevski pentru contribuţia sa personală majoră în dezvoltarea cooperării multilaterale cu Federaţia Rusă', se menţionează în comunicatul Kremlinului, scrie agerpres.ro.

Citește și: Atenție! Solicitare de urgență în privința Elenei Udrea

Preşedintele Serbiei îl are consilier pe Victor Ponta și este un oaspete frecvent la Moscova, remarcă în acest context presa rusă. În octombrie, el a efectuat o vizită în capitala Rusiei pentru o întâlnire cu Vladimir Putin după escaladarea situaţiei din Kosovo. Aleksandar Vucic a declarat presei după discuţiile cu liderul rus că l-a informat pe acesta 'până la cel mai mic detaliu cu privire la situaţia din Kosovo' şi că 'este foarte mulţumit de această întâlnire', aminteşte cotidianul rusesc Kommersant.

Kremlinul a anunţat anterior că preşedintele Vladimir Putin are programată pentru luna ianuarie o vizită de lucru în Serbia. La rândul său, Vucic anunţase că îl aşteaptă pe şeful statului rus într-o vizită la Belgrad în data de 17 ianuarie, conform media sârbe.

Citește și: S-a aflat! Câți bani a încasat statul din taxa clawback în doar câteva luni

În Serbia, preşedintele Aleksandar Vucic se confruntă în ultimele săptămâni cu o amplă mişcare de contestare, reproşându-i-se acte de corupţie şi modul autoritar de conducere pe fondul deteriorării situaţiei politice şi economice interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.