Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, neagă atacul cu rachete: Este o minciună nerușinată și o provocare!

stiri.md
Vadim Krasnoselski

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, neagă informațiile potrivit cărora din stânga Nistrului ar fi fost lansat un atac cu rachete împotriva aeroportului din Vinița.

Acesta a calificat asemenea afirmații drept „o provocare” și a dat asigurări că trupele rusești se află în locurile de desfășurare permanentă, transmite Agora.md.

„Situația din statul vecin rămâne dificilă. Este dureros să afli despre distrugeri și pierderi. Transnistrenii urmăresc îndeaproape evenimentele și empatizează sincer. (...) Un alt fals, preluat în mod activ de presa ucraineană, este acela că Transnistria ar fi lansat un atac cu rachete sau alte arme asupra aeroportului din Vinița. Aceasta este o minciună nerușinată și o provocare!”, a declarat Vadim Krasnoselski.

Acesta a subliniat că trupele rusești și militarii Grupului operativ al forțelor ruse din stânga Nistrului s-ar afla în locurile de desfășurare permanentă și nu ar fi implicați în bombardarea aeroportului din orașul ucrainean Vinița.

Știri.md menționează că și Ministerul Apărării al Republicii Moldova infirmă lansarea de rachete deasupra aeroportului din Vinița de pe teritoriul transnistrean pe teritoriul Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.