Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman: NU m-am referit la profesori când am spus că bugetarii care intrerup activitatea ar trebui tratati la fel ca cei din mediul privat!

b1.ro
Florin Roman PNL

Liderul PNL de la Camera Deputaților, deputatul Florin Roman, revine cu precizări după ce într-o emisiune televizată a spus că propune în nume personal ca bugetarii care intrerup activitatea ar trebui tratati la fel ca cei din mediul privat.

Făcându-se referire la bugetari, unii au înțeles că ar fi vorba și de profesori, ceea ce nu e cazul, susține Florin Roman, pentru că profesorii nu au activitatea întreruptă.

Vezi și: Toți românii care locuiesc la bloc sunt vizați! Singura CONDIȚIE cu care administratorul de bloc poate să facă asta

”E vremea manipulărilor și a știrilor false! Plecând de la o opinie personală ca bugetarii care intrerup activitatea ar trebui tratati la fel ca cei din mediul privat, s-a vehiculat informația eronata ca ma refer la profesori.

FALS! Ei nu au activitate întreruptă! Cred însă ca in aceasta perioada dificila e nevoie de o mai buna activitate on line cu elevii. Ii asigur pe profesori de tot respectul meu! Și nu o spun de complezenta, ca alții!

Am spus ca nu tăiem pensii și salarii! Și ne ținem de cuvânt! Dar sigur, pentru cei care vor raul acestei tari, asta nu e o știre!”, susține șeful deputaților liberali pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.