Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților PSD propune 'impozitarea drastică' a pensiilor speciale: Cu banii economisiți să se cumpere echipamente medicale pentru COVID-19

Facebook
simonis alfred

Liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, propune în criza generată de coronavirus ca pensiile speciale să fie „drastic impozitate”.

„Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la Sănătate! Foarte mulți români suferă în aceste momente din cauza crizei. Mulți au fost deja trimiși în șomaj tehnic, alții își văd afacerile năruite și un viitor deloc fericit în față. Ei nu trebuie lăsați singuri să suporte efectele grave ale acestei crize, în timp ce alții se bucură în continuare de pensii speciale de zeci de mii de lei.

Este timpul să facem ordine! Impozitarea drastică a pensiilor speciale este prima măsură de bun-simț! Acei bani sunt mai utili azi pentru a cumpăra echipamente de protecție pentru medici, ventilatoare sau alte materiale sanitare de maximă urgență. Voi merge până la capăt și vreau ca acest proiect să treacă cât mai repede prin Parlament. Pentru că solidaritatea nu trebuie doar declarată, ci demonstrată prin fapte!”, a transmis Simonis pe Facebook.

Vezi si: Textul integral al Ordonanţei Militare nr. 3/2020, prin care se instituie carantina generală în România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.