Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul formației Azur, diagnosticat cu o boală gravă / Artistul a fost internat de urgență după ce i s-a făcut rău pe scenă

playtech.ro
nelu vlad

Nelu Vlad, liderul formației Azur, traversează momente dificile, fiind diagnosticat cu o boală gravă, după ce i s-a făcut rău chiar în timpul unui spectacol.

Cântărețul în vârstă de 73 ani este internat la spitalul din Cluj după ce i s-a făcut rău la spectacol, unde și-a pierdut echilibrul și vederea, dar a ținut morțiș să urce pe scenă. Colegii de trupă l-au ajutat să-și ducă momentul muzical până la capăt, apoi au chemat ambulanța, informează Realitatea Plus.

”Îngrijorător a fost la început pentru că mi s-a făcut rău la un concert, la Satu Mare, mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu.

Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un hematom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema”, a declarat Nelu Vlad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.