Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, despre noul premier: 'Este o glumă și o sfidare la adresa Parlamentului'

PSD
Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cataloghează noua propunere de premier în persoana lui Florin Cîțu, ministrul demis al Finanțelor, drept o „sfidare a Parlamentului”, adăugând că „Iohannis și PNL doresc o instabilitate politică și o criză continuă”.

Citește și: ULTIMA ORĂ Maria Şarapova se retrage din tenis: 'Sunt gata să escaladez un nou munte, să concurez pe un teren diferit'

„Se pare că Iohannis și PNL doresc o instabilitate politică și o criză continuă. Este o glumă și  sfidare la adresa Parlamentului.  Mă așteptam să iasă să ne spună cum a împrumutat atat de mult și pe ce i-a cheluit. Dl. Cîtu e cel care noaptea e urmărit de spioni ruși. E ridicolă nominalizarea. Nu o sa votăm această propunere”, a spus Marcel Cioalcu.

Citește și: BREAKING - Vasile Florin Cîţu, desemnat candidat pentru funcţia de prim-ministru de către preşedintele Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat, miercuri seara, pe Florin Cîțu premier. Decizia a fost luată în urma consultărilor pe care șeful statului le-a avut cu liderii partidelor parlamentare.

După patru ore de consultări cu partidele politice, Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Florin Cîţu. Acesta trebuie să vină cu un program de guvernare şi cu o echipă de miniştri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.