Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul opoziției din Venezuela sfidează amenințările împotriva sa și a familiei sale. Ce are de gând să facă Juan Guaido

Business-Review EU
Juan Guaido

Juan Guaido, liderul opoziției din Venezuela și președinte autoproclamat, a declarat joi că plănuiește să se întoarcă în Venezuela în pofida amenințărilor împotriva sa și a familiei sale, relatează publicația Bloomberg, conform Mediafax.

Juan Guaido riscă să fie arestat la întoarcerea în Venezuela deoarece a încălcat interdicția de părăsire a țării impusă de Curtea de Justiție din Venezuela. Guaido a anunțat că atât el, cât și familia sa, au primit amenințări, dar nu a oferit detalii.

BNR, punct de vedere FERM după de Dragnea a pus ochii pe rezerva de aur: 'Banca Naţională nu va intra în dezbaterea publică. Motivul este unul singur'

Liderul autoproclamat a efectuat o vizită oficială în Brazilia pentru o întâlnire oficială cu președintele Jair Bolsonaro și mai mulți oficiali brazilieni. Juan Guaido plănuiește să viziteze în următoarea perioadă mai multe state din America Latină pentru a discuta despre rezolvarea crizei din Venezuela.

În urma discuției cu Bolsonaro, Guaido a declarat că nu există posibilitatea dialogului cu președintele Nicolas Maduro și cu membrii Guvernului condus de acesta. Bolsonaro a transmis că dorește reîntoarcerea la „libertate, democrație și prosperitate” în Venezuela.

Guaido a declarat că regimul președintelui Nicolas Maduro este „slab și nu are susținerea cetățenilor și a comunității internaționale”. Președintele autoproclamat a cerut liderilor mondiali să impună sancțiuni împotriva lui Maduro, pentru a pune presiune pe acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.