Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, a reiterat perspectiva sa privind ieșirea Marii Britanii din UE

BBC
 Jeremy Corbyn

Liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, a reiterat perspectiva sa privind ieșirea Marii Britanii din UE, respingând principiul simplei alegeri între a rămâne sau a pleca, după ce luni, premierul Boris Johnson l-a acuzat că politica acestuia privind Brexit nu este una clară, scrie The Guardian, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Vești bune pentru conducătorii auto- A fost depus un proiect important

Corbyn a insistat marți, în cadrul unei declarații pe tema Brexit, în contextul campaniei electorale pentru scrutinul din decembrie, că planul partidului său nu este unul complicat, ca răspuns la acuzațiile prim-ministrului Johnson că nu ar fi reușit să fie suficient de explicit în prezetarea perspectivei Partidului Laburist asupra ieșirii statului britanic din UE.

„Este timpul ca decizia să fie preluată din mâna politicienilor și ca încrederea privind luarea unei decizii (să fie acordată, n. red. ) oamenilor”, a afirmat liderul laburist. „De acestă dată alegrea va fi între a pleca cu un acord sensibil sau a rămâne în Uniunea Europeană. Asta e politica. Chiar nu este complicată”, a reiterat acesta.

Citește și: Vești uriașe! Se dau bani de la stat

Camera Comunelor a aprobat cererea premierului Boris Johnson de organizare a unui scrutin parlamentar anticipat pe 12 decembrie. Premierul britanic vrea alegeri anticipate pentru a depăşi impasul politic referitor la retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Liderii ţărilor europene au aprobat cererea Guvernului Johnson de amânare a Brexit până pe 31 ianuarie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.