Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PER: Ludovic dă semne de politician epuizat

per.ro
Danut Pop

Dănuț Pop, liderul PER, lansează un atac la adresa liderului PNL Ludovic Orban, spunând într-un comunicat de presă că a ajuns de „râsul românilor”.

„În sfârşit, conducerea PNL a elucidat misterul: pentru problematica dublului standard al produselor alimentare sunt vinovați cei de la PSD, nicidecum Uniunea Europeană sau marile companii internaționale!
Ludovic Orban a ajuns de râsul românilor! Se pare că mesajul transmis de liderul liberalilor contrazice opiniile altor penelişti, exprimate public pe această temă, dar, nu aceasta ar fi problema. Se pare că în ultimul timp, noul instrument politic al liberalilor este plângerea penală. Nu ne-ar mira ca în următoarele zile pătimaşul Orban să facă o plângere și împotriva PSD privind tocmai tematica dublului standard. Nu de alta dar, se observă disperarea PNL-ului de a ieși în evidență și de a atrage electoratul de dreapta. Așadar, cum speranța este capabilă de orice, Ludovic ne surprinde în ultimul timp, la fiecare apariție publică.
Mai mult, simte că se apropie sfârșitul mandatului și vrea cu tărie să rămână în amintirea românilor ca un lider… zgomotos. În realitate, a atins de mult linia subțire dintre “nesemnificativ” și “neinspirat”. Așadar, cum psihoterapia ne dă șansă unei “existenţe examinate”, îi recomandăm lui Ludovic Orban o astfel de investigaţie şi îi dorim o bătrânețe liniștită, după o carieră agitată.”, transmite Dănuț Pop.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.