Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP, Eugen Tomac, îi cere lui Dragnea demisia: 'Nu putem avea preşedinte al Camerei Deputaţilor condamnat'

Eugen Tomac SUA Donald Trump

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte al PMP, consideră că situaţia în care se află liderul PSD, Liviu Dragnea, îl obligă pe acesta la decenţă şi la demisie.

"Liderii acestui partid, PSD, pot face orice doresc, însă aici discutăm de reprezentarea statului. Iar atât timp cât Liviu Dragnea deţine cea de a treia poziţie în stat şi este în situaţia dată, îl obligă să îşi prezinte demisia. Nu putem avea preşedinte al Camerei Deputaţilor condamnat. Nu îmi doresc ca nimeni să fie condamnat în această ţară, pe nedrept sau cu motive reale, dar, până la finalizarea procesului, discutăm de o instituţie fundamentală a statului român. Persoanele care deţin aceste poziţii trebuie să ştie că nu sunt nici deasupra legii, nici peste instituţii. Sunt reprezentanţi ai statului. Situaţia în care se află domnia sa acum îl obligă la decenţă şi la demisie pentru că nu putem avea în fruntea statului român o persoană care se confruntă cu asemenea probleme, condamnată deja într-un dosar şi în al doilea doar condamnată în prima instanţă", a afirmat Tomac, vineri, pentru AGERPRES.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis în şedinţa de vineri să îl susţină în continuare pe preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta, la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.