Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP, ieșire NERVOASĂ înainte de moțiune: 'E cel mai incompetent, ticălos, slugarnic şi obraznic Guvern'

Agerpres
Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, dă semnalul înainte de votul pe moțiunea de cenzură. Acesta își exprimă speranța că ziua de astăzi va însemna eliberarea României de sub conducerea PSD.

"A venit momentul eliberării României!

Doamne, ajută ca parlamentarii să se ridice la înălţimea momentului şi să trimită PSD la locul său în irelevanţa istoriei. Votul în favoarea moţiunii e un gest de patriotism şi responsabilitate.

Parlamentarii PMP vor vota la vedere pentru destituirea Cabinetului Dăncilă, cel mai incompetent, ticălos, slugarnic şi obraznic Guvern pe care l-a avut această ţară după 1989.

Procedăm astfel pentru a debloca instituţiile şi pentru a resuscita România. Ciuma roşie este cea mai gravă molimă care s-a abătut asupra acestor locuri şi votul din Parlament este cel mai bun vaccin cu putinţă.

PMP nu va uita niciodată că membrii Guvernului Dăncilă au dat ordin ca românii să fie gazaţi şi bătuţi cu bestialitate. Au fost pe punctul de a ne scoate din Europa. Au îngropat Justiţia pentru a fura în tihnă. Pun pe butuci economia. Au izolat România în plan extern. Au abandonat Republica Moldova. Au eliberat infractori periculoşi din puşcării. Şi-au bătut joc de viitorul ţării, distrugând Educația şi Sănătatea. Au politizat până la refuz instituţiile statului cu impostori şi slugi incompetente. Etc. Pentru toate acestea, Guvernul Dăncilă trebuie să plece învârtindu-se şi să-şi ia locul în istorie drept un accident în care sluga unui infractor dovedit a devenit ditamai Premierul.

Dărâmarea acestui Executiv profund toxic şi incompetent trebuie să fie însă doar primul pas în procesul de reconstruire al României. În calitate de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, le transmit liderilor celorlalte partide de Opoziţie că trebuie să ne punem cât mai repede la masă pentru a genera o majoritate parlamentară care să valideze un nou Guvern asumat politic, care să aibă un mandat bine definit şi să încerce să repare multe din relele recente. Perpetuarea instabilităţii politice sau păstrarea lui Dăncilă agăţată în geam la Palatul Victoria ar reprezenta greşeli uriaşe pe care le-am putea face.

Sper ca data de 10 octombrie 2019 să fie o zi luminată în istoria României.

#PMP #MoţiuneDeCenzură #AdioViorica #ReclădimRomânia #GestDePatriotism", susține Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.