Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP, atac INCENDIAR la adresa liderului USR București: culisele negocierilor pentru Capitală

PMP
Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, susține că liderul USR București, Claudiu Năsui, era, în urmă cu câteva luni, total împotriva susținerii lui Nicușor Dan de către USR, iar PMP-ul ar fi fost scos de la masă pentru că ar fi colaborat cu PSD. Tomac le reamintește celor de la USR că au votat ”cu ochii larg închiși” propuneri ale PSD în Parlament.

Citește și: Bătălia de la Capitală: cum se joacă meciurile în fiecare sector. Alianța de dreapta riscă un eșec de proporții/ ANALIZĂ

”Partidul “Altfel decât ieri”

In urmă cu câteva luni, la o întâlnire solicitată de el, Claudiu Năsui susținea că o eventuală susținere din partea USR pentru Nicușor Dan ar reprezenta o adevarată problemă, întrucât partidul își dorea să-l susțină mai mult pe Vlad Voiculescu pentru această poziție.

Acum Năsui, in mod absolut cinic, intervine public în sens contrar, invocând că ei nu și-au dorit ca PMP să fie implicat într-un proiect comun deoarece unii colegi din partidul nostru nu au votat întotdeauna împotriva la București.

Două lucruri uită să spună, însă, distinsul domn Năsui.

1. Unii consilieri locali USR chiar au plecat la PSD - da, la PSD Bucuresti, “ciuma roșie” - ceea ce la noi nu s-a întâmplat.

2. De ce domnul Năsui și colegii săi parlamentari au votat pentru candidații propuși de PSD în fruntea Curții Conturi și a CNCD? Oare acesta este un compromis acceptabil?

Amintesc că PMP a fost SINGURUL partid care a votat împotriva tuturor candidaților PSD, votați în urmă cu o lună în Parlamentul României, în timp ce USR și celelalte partide au votat cu ochii “larg închiși” toți oamenii propuși de Ciolacu și de Ponta.”, scrie Eugen Tomac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.