Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP îi dă LECȚII lui Klaus Iohannis: Ce PROBLEME trebuie să ridice la ședința Consiliului European

Mediafax
tomac eugen pmp

Liderul PMP, Eugen Tomac, îi dă președintelui Klaus Iohannis indicații privind prioritățile pe care ar trebui să le aibă la întrunirea de astăzi a Consiliului European.

"Președintele Klaus Iohannis participă astăzi la reuniunea Consiliului European. Din perspectiva PMP, acesta ar trebui să aibă trei priorităţi:

Citește și: Bogdan Pîrlog solicită INVALIDAREA concursului pentru șefia SIIJ - La data interviului, era în vizită la acvariu

1. Discutarea cadrului bugetar pentru perioada 2021 – 2027, România trebuind să primească o repartiţie de fonduri europene mai mare (mai ales pe zona de infrastructură), în condiţiile în care ţări ca Germania cer reducerea contribuţiilor.

2. Situaţia Republicii Moldova în contextul schimbărilor de la Chişinău. Atât planul politic (redeschiderea discuţiilor privind aderarea la UE), cât mai ales cel economic (Guvernul de la Chişinău are nevoie de un ajutor financiar consistent după molima reprezentată de Plahotniuc).

3. Impunerea ca temă de discuţie a susţinerii unui nou referendum privind Brexit, în contextul în care laburiştii îşi exprimă acest deziderat în Marea Britanie", scrie Eugen Tomac pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.