Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP pune paie pe foc în scandalul pe Consiliul Legislativ: 'Poate distinsul domn Dircă, în numele moralei politice des invocată, demisionează'

PMP
Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, îi sugerează lui George Dircă, ales preşedinte al Secţiei de evidenţă a legislaţiei şi documentare din cadrul CL, să demisioneze „ în numele moralei politice des invocată de `ceata dreptății` și din respect pentru milioane de români care îl detestă pe Iordache”.

„Ciolacu susține USR? Am trecut prea ușor peste episodul Iordache ales în fruntea Consiliului Legislativ (CL), dar ne ajută Marcel Ciolacu să nu uităm. În ieșirea de ieri (marți - n.r.) prin care insista că și liberalii l-au votat pe Iordache, face un joc ieftin pentru a salva aparențele unei înțelegeri evidente prin care PSD, ProPonta și Tăriceanu l-au susținut în funcția de vicepreședinte al lui Iordache pe senatorul Dircă de la USR. Nu știu cu cine au votat parlamentarii PNL, mai grav este că au stat în sală și așa a ajuns Iordache șef pe viață al unei instituții cheie în procesul legislativ”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Victor Ponta explică ce ar fi făcut dacă mai era premier: Deschideam școlile și amânam alegerile

Liderul PMP îi sugerează lui George Dircă să demisioneze din funcția de președinte al Secției de evidență oficiala a legislației și documentare din cadrul Consiliului Legislativ.

„Poate ne explică liderul suprem al PSD de ce au ales să susțină candidatul USR și de ce au votat, în bloc, pentru candidatul progresist. Sau poate distinsul domn Dircă, în numele moralei politice des invocată de `ceata dreptății` din care face parte și din respect pentru milioane de români care îl detestă pe Iordache, își prezintă totuși demisia din această funcție. Altfel, rămâne cum s-a votat. Iordache Președinte și Dircă adjunctul său”, conchide Tomac.

Florin Iordache a fost ales președinte al Consiliului Legislativ cu 185 de voturi pentru şi 43 împotrivă. În funcţia de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ a fost numit senatorul USR George Edward Dircă, pentru care au votat 174 de parlamentari, iar 17 au fost împotrivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.