Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PNL care a spus că va face alianță și AUR pentru a elimina mafia PSD se judecă cu Poliţia

judecator justitie

Liderul PNL care a spus că va face alianță și AUR pentru a elimina mafia PSD se judecă cu Poliţia

Deputatul Cristian Buican, preşedintele filialei PNL Vâlcea şi cunoscut ca un pasionat vânător, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că se judecă cu Poliţia Vâlcea după ce în urmă cu câteva luni i-a fost anulat dreptul de port-armă şi a fost amendat cu suma de 5.101 lei.

"I-am dat deja în judecată. Suntem în proces. Luna acesta va fi prima înfăţişare. Sunt mai multe nereguli. În primul rând, în luna iulie, Poliţia a aplicat o amendă de 100 de lei pentru fapta constatată - neanunţarea în termen de 10 zile a schimbării domiciliului, după care, în luna septembrie au revenit asupra deciziei iniţiale şi au aplicat o altă amendă de 5.000 de lei, cu măsura anulării permisului de port-armă, după ce în prealabil, la vizita agentului de poliţie la domiciliu, acesta a constatat că armele şi muniţiile sunt păstrate în mod legal, într-un fişet metalic, lucru care este constatat într-un proces verbal, semnat şi de mine şi de către agentul de poliţie, pe care l-am depus şi în contestaţia administrativă şi în cea de la instanţă", a precizat miercuri, pentru AGERPRES, deputatul vâlcean şi preşedinte al PNL Vâlcea.

Parlamentarul liberal s-a declarat nemulţumit nu atât de faptul că a rămas fără permisul de port-armă

Parlamentarul liberal s-a declarat nemulţumit nu atât de faptul că a rămas fără permisul de port-armă, cât mai ales de faptul că aceste informaţii au apărut în presa locală în preajma campaniei electorale şi după ce l-a criticat pe preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Constantin Rădulescu, liderul organizaţiei judeţene a PSD.

"Nu mă surprinde că acte petrecute în luna iulie şi în septembrie au apărut după ce l-am atacat public pe preşedintele CJ Vâlcea, domnul Rădulescu, care a cerut probabil prietenilor din Poliţie să facă publice aceste informaţii acum. Cu siguranţă, va apărea în curând şi că mi-am pierdut permisul de conducere, fiind înregistrat cu o viteză mai mare decât cea legală de un aparat radar, acum vreo două săptămâni. Sunt contravenţii care nu reprezintă chestiuni grave aşa cum vor unii să pară", a mai afirmat deputatul Buican.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au transmis că deputatul liberal a rămas fără permisul de armă în urma unor verificări efectuate de poliţiştii din Râmnicu Vâlcea pe linia respectării regimului armelor şi muniţiilor în data de 5 iulie şi ulterior în luna septembrie, pe motiv că acesta "nu a respectat dispoziţiile legale în domeniu cu privire la condiţiile de păstrare a armelor şi muniţiilor înscrise în permisul de armă". El a fost sancţionat contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 5.101 lei, iar ca măsuri complementare au fost dispuse atât măsura anulării dreptului de deţinere, de port şi de folosire a armelor letale, cât şi retragerea permisului de port-armă.

Președintele PNL Vâlcea a făcut o declarație controversată

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a declarat recent, într-o conferință de presă, că vrea să facă alianță ”cu oricine” pentru a elimina ”mafia PSD” din județ.

Potrivit presei locale, când a fost întrebat dacă alianța presupune inclusiv o colaborare pre-electorală cu AUR, Buican a spus: ”N-ați fost atentă? Da, doamnă. Cu oricine. Pentru a elimina mafia din județ facem alianță cu oricine. Invit public pe toți!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.