Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PNL care vorbește de o alianță cu AUR împotriva 'mafiei PSD' / Video

Radu Pop
psnews.ro
PNL

Liderul PNL care vorbește de o alianță cu AUR împotriva 'mafiei PSD' / Video

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a declarat într-o conferință de presă, la sfârșitul săptămânii trecute că vrea să facă alianță ”cu oricine” pentru a elimina ”mafia PSD” din județ.

Potrivit presei locale, când a fost întrebat dacă alianța presupune inclusiv o colaborare pre-electorală cu AUR, Buican a spus: ”N-ați fost atentă? Da, doamnă. Cu oricine. Pentru a elimina mafia din județ facem alianță cu oricine. Invit public pe toți!”.

Liderul liberalilor vâlceni a fost întrebat cum împacă discursul PNL de la nivel național care acuză AUR de interferențe rusești, Buican a spus că ”ce treabă are capra cu varza”.

Referitor la mitingul din Suceava, organizat de colegul său liberal Gheorghe Flutur împotriva AUR și a extremismului, Cristian Buican a spus că era vorba despre extremismul european și că Flutur ”nu a dat nume de partide”.

Partidul a reiterat pe pagina de Facebook a PNL Vâlcea că nu este exclusă alianța cu AUR: ”În contextul colaborării, liderul liberal a menționat că nu exclude o posibilă alianță cu AUR sau alte partide, cu scopul comun de a contracara influența PSD. ” Pentru victorie, este posibilă o coalizare a tuturor forțelor și cu AUR, toți împotriva PSD. Și am mai declarat-o și o declar din nou: Facem coaliție cu oricine împărtășește obiectivul nostru de a elimina această mafie pesedistă care a subjugat județul Vâlcea”, a declarat deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.