Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PNL Sector 1, după acuzațiile lui Clotilde Armand: Nu putem accepta stilul dictatorial în care unul hotărăște și restul ridică mâna

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Burduja

Președintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a declarat joi seară, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că proiectele propuse dezbaterii și votului de primarul sectorului, Clotilde Armand (USR), respinse după ce nu au fost susținute de liberali, nu doar că nu au fost discutate de edil cu grupul consilierilor liberali, dar primarul are pretenția ca PNL-iștii să voteze orice propunere, chiar dacă poate fi mult îmbunătățită, cum a fost cazul proiectelor promovate în ședința de joi a Consiliului Local.

Citește și: Cine ar putea prelua 'zestrea' PMP

„Noi am fost parteneri în campanie cu primarul Sectorului 1 și în continuare grupul consilierilor PNL este partenerul primarului. Considerăm că doar prin cooperare loială putem să rezolvăm problemele sectorului, așa cum își doresc cetățenii care ne-au votat. Nu putem însă fi de acord cu un stil dictatorial în care unul singur hotărăște și restul trebuie să ridice mâna. Aveam observații la proiectele de pe ordinea de zi, dar nu au fost luate în considerare și proiectele promovate nu reprezentau soluțiile corecte. Problemele nu se rezolvă cu jigniri pe Facebook. Îi transmitem primarului Sectorului 1 că nu suntem intimidați și nu ne impresionează abordări de genul 'Dacă nu votați ca mine sunteți hoți și pesediști'”, a declarat Sebastian Burduja.

Reacția liderului PNL Sector 1 vine după ce primarul Clotilde Armand le-a adresa consilierilor liberali mai multe invective.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.