Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PNL Sector 4, atac dur la Nicușor Dan: Politica tâmpită a hashtagiștilor ipocriți/ Este absolut criminal modul în care se raportează la problemă

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
nicusor dan

Președintele PNL Sector 4, deputatul Pavel Popescu afirmă că „este absolut criminal modul în care se raportează primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, la problema arborilor căzuți peste oameni, mașini și case, de fiecare dată când avem parte de o furtună”. Liberalul afirmă că, din cauza refuzului primarului general de a autoriza tăierea unor copaci bolnavi, o femeie a fost grav rănită.

„Doar primăria sectorului 6 a trimis aproximativ 250 de cereri de avizare pentru toaletarea sau eliminarea arborilor ce prezintă un risc major pentru viețile bucureștenilor. PMB-ul nu a avizat nici măcar una! În total, probabil sunt mii de astfel de cereri ignorate.

Asta pentru că, politica absolut tâmpită a hashtagiștilor ipocriți iubitori “de verde” dar și de combinații imobiliare, e mai presus de viețile oamenilor.

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce, pe masina ei, s-a prăbușit un arbore “protejat” de iresponsabilitatea criminală a biroului domnului primar.

O altă cunoștință trăiește un adevărat coșmar de peste un an de zile cu un arbore masiv ce îi distruge locuința, mașina, curtea și echilibrul emoțional, de fiecare dată când pleacă sau vine acasă. Hârtiile stau stivuite la ușa primarului și bucureștenii stau terorizați cu gandul că mâine, ei pot fi următorii cărora viața le va fi pusă în pericol.

Voi lua atitudine în perioada următoare pe acest subiect. Dacă oameni ajung la spital sau Doamne ferește la morgă, din cauză că primarul nu semnează, cineva trebuie să fie responsabil, nu?”, scrie Pavel Popescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.