Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul Pro România, Victor Ponta, a dat asigurări: 'Eu nu am fost şi nu o să fiu niciodată anti PSD'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta pg

Liderul Pro România, Victor Ponta, a fost prezent joi la Reșița. El a susținut într-o conferință de presă că în majoritatea actulă parlamentară sunt mulţi care doresc să se alăture echipei pe care o conduce.

Citește și: VIDEO - UMILINȚĂ totală! Olivia Steer a fost DISTRUSĂ de un medic, punct cu punct: răspunsul vedetei când a fost întrebată dacă și-a vaccinat copiii

"Eu nu am fost şi nu o să fiu niciodată anti PSD. Noi iubim poporul PSD-ist, adică oamenii alături de care am stat 20 de ani, alături de care am făcut campanie, alături de care am câştigat, dar am mai şi pierdut. Din păcate, nu suntem pe aceeaşi gândire cu cei care conduc acum PSD. Noi, cei din Pro România, suntem anti-prostie şi anti-hoţie. Anti PSD, nu suntem. Şi hoţia şi prostia conduc, din păcate, şi Guvernul, şi Parlamentul şi noi asta vrem să schimbăm. Dar anti-PSD-işti, nu suntem", a afirmat Victor Ponta, informează Agerpres.

Potrivit acestuia cei care ar vrea să se alăture proiectului Pro România nu au încă şi curajul să o facă. Cel mai probabil, se vor decide după alegerile europarlamentare, dacă Pro România va obţine un scor bun. Aceştia sunt, în opinia lui Victor Ponta, cei care vor să schimbe cu adevărat ceva în România.

Citește și: VIDEO Incendiu într-o gară: Mai multe vagoane sunt în flăcări

"Cei care vor să schimbe cu adevărat ceva în România, o pot face, votând Pro România. Pe Dragnea o să-l schimbe Pro România. Nu o să-l schimbe nici PNL, nici USR, că nu au cum. Eu nu ştiu vreun PSD-ist care vrea să plece la PNL sau la USR, dar ştiu vreo mie, care vor să plece la Pro România. Din cei o mie, vreo sută nu-i primim noi. Ceilalţi, dacă vor să pună umărul, sunt bineveniţi", a mai susţinut Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.