Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PRU pune tunurile pe Dragnea: Legături cu serviciile rusești de spionaj

gazetadesudest.ro
dragnea

Președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu, este în război total cu liderul PSD, Liviu Dragnea. După ce Dragnea a acuzat PRU de legături cu Rusia, Diaconu lansează acuzații grave, cu date despre spune că sunt obținute de la un ofițer român, însă nu prezintă nicio dovadă.

Vezi și: Dragnea acuză PRU de legături cu Rusia/ VIDEO

„Liviu Dragnea să explice legăturile din Rusia! În România există mulți ofițeri români patrioți care cred că o mișcare națională și un Partid National cum e Partidul România Unită își justifică pe deplin existența. Am intâlnit ieri un astfel de om. M-a căutat pentru a-mi da o informație precisă. Când consideră serviciile românești că a avut loc primul contact între Dragnea și serviciile de spionaj rusești: Viena, Anul 2009, Hotel Imperial, Etajul 3. Aștept în continuare să ne spună Liviu Dragnea de câte ori a fost în Rusia, cu cine a fost și cu cine s-a întâlnit! PS: De ieri Liviu Dragnea este în Israel. Tot cu prietenul său rus Moshe Kantor, recunoscut colaborator KGB, se întâlnește?”, scrie Diaconu pe Facebook.

Vezi și: PRU, întrebări pentru Liviu Dragnea: 'De câte ori ai fost în Rusia și de ce?'

Până la ora publicării acestui articol, Liviu Dragnea nu a oferit o replică la acuzațiile lansate de președintele PRU.

„Din punctul meu de vedere, România se află în fața unor mari provocări. Unele care se văd, altele care nu se văd. Nu cred că răspunsul la aceste provocări este un partid naționalist sau poate chiar extremist. În acest condiții, noi îi mulțumim foarte mult pentru grijă. Dacă PRU se expandează pentru a ajuta PSD-ul, mulțumim, nu. Nu vrem să avem nici un fel de relație cu un partid naționalist. (...)Nu au nicio legătură cu valorile și principiile noastre. Există un parteneriat cu un partid din Polonia al cărui președinte a fost arestat, din câte am înțeles, pentru chestiuni legate de spionaj pentru Rusia sau cam așa ceva”, a declarat joi Liviu Dragnea, afirmații care au generat răspunsul dur al lui Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.