Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD, taxat dur: 'A păstra miniştri care sunt contestaţi la Bruxelles înseamnă să fii SURD şi ORB politic'

www.agerpres.ro
Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, primeşte critici după critici în scandalul iscat de declaraţiile făcute de premierul Mihai Tudose. Unul dintre contestatari este şi europarlamentarul PNL, Daniel Buda. Liberalul trage un semnal de alarmă şi susţine că războiul politic va avea efecte negative asupra României. Pe lângă atacurile dure lansate la adresa lui Dragnea, Buda susţine că miniştrii care au probleme cu legea au fost contestaţi inclusiv la Bruxelles.

Citeşte şi: Statistici ÎNGRIJORĂTOARE: România, cea mai mare incidenţă a SĂRĂCIEI în rândul SALARIAŢILOR

"Criza politică din PSD se răsfrânge în mod negativ asupra României! Domnule Dragnea, cât mai puteți să vă bateți joc de această țară și de cetățenii ei?

Liviu Dragnea se joacă cu România de-a alba-neagra. Ne spune despre Sorin Grindeanu că este cel mai bun și cinstit premier apoi, peste un timp, îl schimbă pe motiv că este incapabil să pună în aplicare niște măsuri în care nici măcar Liviu Dragnea nu crede. Deunăzi, ne spunea despre Mihai Tudose că este cel mai competent și vizionar premier. Se pare că nici acesta nu mai este în grațiile marelui conducător, de vreme ce însuși premierul Tudose a ținut să facă un tur de forțe pe la televiziuni unde s-a plâns de atmosfera tensionată din coaliție și de presiunile care se fac asupra sa. Apoi, lipsa de consecvență a domnului Dragnea a fost mai mult decât relevantă în privința programului de guvernare pe care domnia sa, cu propriile mâini, la elaborat și l-a schimbat și răschimbat de "N" ori de la Grindeanu încoace. Am spune că toate deciziile lui Dragnea sunt luate pentru binele României. Greșit! Dacă ne uităm la situația ecomică a României, la riscul crescut ca țara noastră să intre într-o criză economică fără precedent, la nivelul hilar de scăzut al absorbției fondurilor europene, la situația din sănătate sau educație, la industria aflată la pământ, ne dăm seama că Liviu Dragnea face ceea ce face din prostie, individualism cras și grandomanie. A păstra în Guvern o serie de miniștri care au probleme grave cu legea și care nu doar că și-au demonstrat incompetența în gestionarea portofoliilor ci sunt contestați inclusiv la Bruxelles, asta înseamnă să fii surd, mut și orb din punct de vedere politic. 
Este mai mult decât evident faptul că Liviu Dragnea este instabil în a-și asuma până la capăt propriile decizii și nu este preocupat de a construi ci mai degrabă de a dărâma. 
Liviu Dragnea, alături de Guvernul PSD-ALDE, se dovedesc a fi dușmanii României și ai românilor iar această situație trebuie să se încheie prin demisiile de urgență ale tuturor celor implicați.", scrie europarlamentarul liberal Daniel Buda.

Citeşte şi: Date ALARMANTE de la INS: Rata anuală a inflaţiei, la nivelul MAXIM al ultimilor patru ani .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.