Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Bistrița-Năsăud, surprins total de scorul partidului: 'Am primit un semnal foarte clar. Trebuie să luăm act de el'

PSD
PSD sigla

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat duminică seara, după ce au fost făcute publice rezultatele exit-poll-ului de la alegerile europarlamentare, că scorul obţinut de social-democraţi este unul slab, la care nu se aştepta, dar că va ţine cont de semnalul primit de la cetăţeni. 

"Este un rezultat slab, la care vă mărturisesc că nu m-am aşteptat. Mă aşteptam la un rezultat în jurul a 30%, care, de asemenea, nu era un rezultat foarte bun pentru noi. Dar 25,8% este un rezultat slab pentru PSD şi sper ca fiecare dintre cei care au de învăţat din ceea ce ne-au transmis azi cetăţenii să o facă. (...) Am primit un semnal foarte clar, pe care îl vom vedea cum arată şi la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud. Trebuie să luăm act de el, cetăţenii ştiu de fiecare dată cel mai bine ce îşi doresc şi fiecare dintre noi trebuie să învăţăm din acest rezultat slab", a spus Moldovan, conform agerpres.ro.

ALERTĂ - Gabriela Firea îl REFUZĂ pe Liviu Dragnea: NU vreau să candidez la prezidențiale


Liderul judeţean al PSD s-a arătat, însă, încântat de prezenţa la urne. 

"Prezenţa la vot este una spectaculoasă în toată ţara şi cred că acesta este un semn foarte bun pentru România, pentru democraţie şi pentru viitorul României. Cât timp oamenii reîncep să devină interesaţi de politică, de alegeri, dacă pentru mine s-a întâmplat astăzi ceva bun, văzând exit-poll-ul, prezenţa este, din punctul meu de vedere, cel mai pozitiv lucru care s-a întâmplat", a afirmat Radu Moldovan. 

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud susţine că, la nivel judeţean, filiala pe care o conduce va obţine un scor peste media naţională a partidului. 

"Sunt convins că vom fi pe primul loc (în judeţ - n.r.). Cred că nu va fi foarte greu de realizat un procent peste media naţională, la cum arată exit-poll-ul naţional", a mai spus Radu Moldovan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.