Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Sector 1, atac INCENDIAR la Nicolicea și Iordache: Bunicul Luizei are dreptate! De aceea am ajuns la 20%

Antena 3
Dan Tudorache

Primarul Sectorului 1 și lider al PSD Sector 1, Daniel Tudorache, îi dă dreptate bunicului Luizei Melencu și îi atacă virulent pe Eugen Nicolicea și Florin Iordache. El susține că PSD a căzut în sondaje din cauza legilor promovate în comisia specială din Parlament.

Citește și: Codrin Ștefănescu acuză acordul 'cumplit' dintre Dăncilă și Tăriceanu: Uită de toate ticăloșiile și umilințele?

”E supărat (bunicul) și pe bună dreptate. Eu consider că bunicul avea dreptate. (...) Trebuie să vedem ce putem face de acum încolo pentru ca să nu mai existe astfel de cazuri, Caracal, Focșani și alte cazuri”, a spus Daniel Tudorache la Digi24.

Întrebat de legislația schimbată de „Nicolicea, Iordache și alți hoți”, după cum s-a exprimat bunicul Luizei, Daniel Tudorache a răspuns: „Cu siguranță pentru asta plătim. Asta e consecința comportamentului lor, a celor din acele comisii, din cauza asta am ajuns la 20 și ceva la sută. Electoratul ne-a sancționat, din cauza lor. Sper să se modifice (legislația) în perioada următoare. Sper să-și revină colegii mei din Parlament și să deschidă ochii, pentru că așa nu se mai poate”, a afirmat primarul Sectorului 1. „Sper să existe un T-zero. E mai bine să recunoști că ai greșit”, a adăugat Tudorache.

„Fiecare ar trebui să-și facă treaba la locul lui de muncă. De exemplu, primarul. Eu îl acuz în primul rând pe primarul din Caracal. Trebuia să asigure cel puțin siguranța cetățenilor. El a făcut un lucru bun: a cumpărat 30 de camere. Pe care nu le-a montat. Un lucru foarte grav, de ce le-a mai cumpărat?”, a spus Daniel Tudorache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.