Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Sector 1 dă semnalul listelor comune cu PNL: 'Există cel puţin unele locuri unde aşa ceva ar fi util'

PNL PSD

Liderul PSD Sector 1, Florin Manole, a declarat marţi despre listele comune cu PNL la alegeri că în opinia sa există cel puţin unele locuri unde aşa ceva ar fi util, de exemplu acolo unde există primari de la alte partide decât de la PSD şi PNL, care au avut performanţe oribile.

Florin Manole a declarat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, despre posibile candidaturi comune cu PNL la alegerile de anul viitor, că ”este o discuţie foarte interesantă”.

„Cred că există cel puţin unele locuri unde aşa ceva ar fi util, de exemplu, cred că în locurile unde există primari de la alte partide decât de la PSD şi PNL, care au avut performanţe oribile, nu cred că ar fi o idee rea”, a spus preşedintele PSD Sector 1, potrivit news.ro.

AUR poate ieși pe locul 2

Despre şansa ca AUR să fie câştigător la alegerile europarlamentare, Florin Manole a spus că este convins că nu se va întâmpla acest lucru.

„Cred că e foarte posibil să termine pe doi, având în vedere trendurile actuale care nu cred că au motiv să se schimbe. Aş zice PNL pe trei, cunosc prea puţin dinamica organizaţiilor PNL şi USR ca să înţeleg cum se vor mobiliza ele. Dacă USR ar arăta în toată România ca la Sectorul 1 ar ieşi pe patru. La sectorul 1 arată rupt. Se vede la ultimul vot în Consiliu pentru prima dată nu mai votează în bloc împreună”, a mai spus Manole.

Despre candidatul PSD la Sectorul 1, Florin Manole a spus că acesta nu va fi stabilit mai devreme de anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.