Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Vaslui clarifică de ce ar fi nevoie de anticipate: 'Cursul actual al vieții politice ne obligă'

Inquam Photos
Buzatu Dumitru

Actualul curs al vieții politice ”ne obligă să ne îndreptăm către anticipate”, a afirmat, luni seară, președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

”Aici cred că este vorba despre a rezolva o situație care va aduce, de-a lungul acestui an, prejudicii foarte serioase, atât din punct de vedere macroeconomic, cât și din punct de vedere social. Trebuie găsită o soluție, chiar soluția alegerilor anticipate, pentru a stabiliza viața politică și a da un sens acțiunii politice.

Citește și: Traian Băsescu, avertisment DUR pentru premier: 'Măi, Ludovicus al II-lea Anticipatus, nu repeta schema pentru că o să-ți pice rău'

Cursul actual al vieții politice ne obligă să ne îndreptăm către anticipate. Este o străduință din partea unor formațiuni politice și a președintelui Klaus Iohannis de a tranșa aceste alegeri nu numai cu ajutorul vionței alegătorului, ci și cu ajutorul diferitelor modificări legislative, în sensul sprijinirii unei anumite formațiuni politice, în speță PNL”, a declarat Dumitru Buzatu.

După CEXN al PSD,  liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu a declarat că cei mai mulți dintre membrii Comitetului Executiv Național susțin că social-democrații sunt pregătiți pentru orice fel de alegeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.