Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Vaslui, despre contestatarii prefectului numit în funcţie de Guvern: 'Niște frustrați'

InVaslui
eduard popica

Numirea în funcţia de prefect de Vaslui a lui Eduard Popica (33 ani), ginerele regelui local al asfaltului şi un apropiat al liderilor PSD Vaslui, a stârnit un val de reacţii în mediul online, fiind contestat pentru lipsa de experienţă şi parcursul prefesional dubios, fiind angajat la instituţii de stat conduse sau controlate de PSD. Şefii PSD Vaslui iau apărarea tânărului şi susţin că acesta va fi cel mai bun prefect de Vaslui din ultimii ani.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care este cumătru cu Eduard Popica, acesta din urmă botezându-i nepoata, a avut o reacţie dură faţă de cei care contestă numirea tânărului de 33 de ani, în funcţia de prefect. Buzatu, care în timpul protestelor #rezist i-a numit ”răgălii” pe românii care protestau în stradă faţă de modificările aduse Codului Penal prin controversata Ordonanţă 13 a Guvernului Grindeanu, i-a criticat din nou pe cei care şi-au exprimat nemulţumirile faţă de numirea lui Popica în funcţia de prefect.

SCANDAL în justiție: Separarea carierei judecătorilor de cea a procurorilor provoacă NEMULȚUMIRI

Buzatu i-a numit pe contestatari ”frustraţi”, care nu sunt în stare să activeze în plan social sau politic sau să promoveze un concurs pentru ocuparea unei funcţii. În opinia lui Buzatu, Eduard Popica reprezintă noul val de politicieni după Revoluţia din 89.

Victor Ponta revine în jocul politic și face un anunț major: Mai fac politică 25 de ani

”Evident, există un număr mare de persoane frustrate, câteva zeci, probabil sute, care nefiind în stare sã activeze în plan social sau politic, să ocupe o funcţie printr-un concurs, îsi exprimă frustrările pe reţelele sociale. Dar, personal, am mare încredere în capacitatea noului prefect, cred că îşi va exercita funcţia cu profesionalism şi onestitate şi cu înţelegere faţă de cei care vor apela la prefectul judeţului Vaslui”, a declarat Dumitru Buzatu pentru publicaţia locală Vremea Nouă.

Dumitru Buzatu, care ocupă funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui şi conduce judeţul de mai bine de 20 de ani, afirmă că noul prefect este ”un om cu o pregătire bună, serioasă”. Ba mai mult, liderul PSD susţine că pentru a nu exista probleme cu numirea sa, Popica chiar a fost de acord să îşi dea demisia din funcţia de consilier judeţean şi din PSD. Din punct de vedere legal, funcţia de prefect este una apolitică, drept urmare Popica era obligat să demisioneze pentru a putea fi numit în această funcţie.

La rândul său, deputatul Adrian Solomon, care este naşul lui Eduard Popica, susţine că acesta este ”un tânăr de viitor” şi va fi ”cel mai bun prefect pe care l-a avut judeţul Vaslui din 2004 încoace”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.