Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Vaslui, replică tăioasă după ce Iohannis a cerut desfiinţarea SIIJ: 'Se vrea și tătuc acum al națiunii'

Agerpres
buzatu dumitru

Secția pentru investigarea infracţiunilor din justiţie nu trebuie desființată, a declarat, pentru RFI, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzându-l de ”prefăcătorie” pe Klaus Iohannis, care se poartă în opinia sa ca un ”tătuc”, prin indicațiile date Guvernului, transmite Mediafax.

”După întâmplarea dramatică cu Liviu Dragnea, președintele Iohannis pare că a prins aripi. Din nou, a proferat fel de fel de insulte, acuze la adresa PSD, își manifestă într-un mod ultra-obedient față de orice organism exterior României, interpretând și greșit unele dintre textele respective și neținând cont de faptul că multe dintre statele europene nu aplică ele recomandările unor asemenea organisme (...). Eu sper să înțeleagă cetățenii români prefăcătoria de care dă dovadă președintele Iohannis”, a declarat Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui, pentru RFI.

”În gândirea președintelui Iohannis care se vrea și tătuc acum al națiunii, evident, încercând să sugereze că poate să dea dispoziții, ordine, să forțeze activitatea guvernamentală (...), Guvernul nu mai joacă niciun rol, decât de executant al ordinelor domniei sale”, acuză Buzatu.

Întrebat dacă trebuie desfiinnțată secția specială de anchetare a magistraților, așa cum cere raportul GRECO, Buzatu spune: ”Eu nu cred că trebuie desființată, ci dimpotrivă, trebuie să mergem mai departe, pe accentuarea responsabilizării magistraților și a răspunderii acestora. Nu poate să existe într-un stat o putere fără niciun control”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.