Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul sârb bosniac Milorad Dodik a fost spitalizat

https://blacknews.ro/liderul-sarb-bosniac-milorad-dodik-a-fost-spitalizat/
milorad dodik

Membrul sârb al preşedinţiei colegiale bosniace, Milorad Dodik, a fost internat din cauza deteriorării stării sale de sănătate, la câteva zile după ce s-a întâlnit cu o persoană infectată cu COVID-19, a anunţat luni un purtător de cuvânt al partidului său, citat de France Presse, potrivit Agerpres.

Aflat în izolare de sâmbătă, Dodik, în prezent preşedinte în exerciţiu al Bosniei, "nu se simţea prea bine (...) şi a fost internat noaptea trecută la centrul spitalicesc universitar" din Banja Luka (nord), a declarat Radovan Kovacevic, purtător de cuvânt al partidului lui Milorad Dodik, SNSD.

Citește și: Lumea executorilor abuzivi ZGUDUITĂ de DNA - Doi executori vor răspunde în fața judecătorilor pentru propriri ABUZIVE și spălare de bani

Potrivit aceleiaşi surse, Dodik, în vârstă de 61 de ani, s-a întâlnit miercuri cu o persoană infectată cu COVID-19 şi apoi s-a izolat. El a fost testat negativ la virus sâmbătă.

Spitalul, citat de mass-media, a declarat într-un comunicat că starea de sănătate a lui Dodik este "stabilă" şi viaţa lui "nu este în pericol". "Un diagnostic detaliat este în curs", potrivit aceleiaşi surse.

Bosnia, care are 3,5 milioane de locuitori, este ţara din Balcanii de Vest care deplânge cel mai mare număr de decese (3.625) legate de COVID-19, la aproximativ 105.500 de persoane infectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.