Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul secţiunii auto a Raliului Dakar 2022, Nasser Al-Attiyah, a fost penalizat cu 5 minute, pentru că nu a purtat centura de siguranță

Motorsport.com
Dakar

Liderul clasamentului general la secţiunea auto a Raliului Dakar 2022, pilotul qatarian Nasser Al-Attiyah (Toyota Hilux), a fost penalizat cu cinci minute, marţi seara, pentru că a rulat timp de 1 min 45 sec fără centură de siguranţă, luni, informează AFP, citat de Agerpres.

Organizatorii Raliului Dakar au anunţat, marţi seara, că Nasser Al-Attiyah a fost penalizat cu cinci minute pentru o infracţiune comisă luni. După ce a spart şi a schimbat un pneu, Al-Attiyah a reluat rapid drumul, prea rapid însă pentru comisarii cursei, care au cerut să vadă imagini de pe camerele de supraveghere instalate în interiorul vehiculului, pentru a se asigura că echipajul a fost în regulă.

Dar înregistrarea a arătat că Nasser Al-Attiyah şi copilotul Mathieu Baumel au demarat şi au rulat timp de 1 min 45 sec fără centură de siguranţă, ceea ce constituie o infracţiune.

"Pentru o scurtă perioadă, copilotul chiar a ţinut volanul pentru a oferi şoferului posibilitatea să-şi ataşeze centura de siguranţă", se arată în comunicat.

În urma acestei penalizări, Al-Attiyah mai are un avans în clasamentul general de 34 min 05 sec faţă de francezul Sebastien Loeb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.