Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul senatorilor PSD intră la rupere: 'Liberalii își schimbă premierul, dar nu și năravurile'. Vești proaste pentru milioane de români

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Liberalii își schimbă premierul, dar nu și năravurile, susține liderul senatorilor PSD Radu Preda, acuzând că sunt „zero majorări de alocații și pensii în programul de guvernare a lui Cîțu”.

Rezerva Federală a SUA, decizie RADICALĂ în contextul epidemiei de coronavirus: Trump este nemulțumit

„Premierul desemnat Florin Cîțu nu a făcut nicio mențiune în Programul de guvernare cu privire la majorările de alocații și pensii. Mai mult ca sigur că așa cum sănătatea nu e o prioritate pentru domnul Cîțu, nici respectarea legilor în vigoare pentru creșterile de alocații și pensii nu sunt de interes pentru cabinetul său! Toată analiza obiectivelor pe termen scurt, pentru 2020, din programul de guvernare al premierului desemnat Vasile Cîțu arată că nu va avea loc nicio dublare a alocațiilor copiilor și nicio majorare a punctului de pensie cu 40%. PNL nu mai poate da vina pe greau moștenire a guvernelor PSD, după ce au fost 4 luni la guvernare și și-au asumat în Parlament un buget construit împreună cu mentorul lor, Klaus Iohannis! Guvernul Cîțu înseamnă austeritate pe linie pentru fiecare român!”, scrie Radu Preda pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.