Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul senatorilor UDMR dă semnalul pentru moțiunea de cenzură

sigla UDMR
UDMR

Liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Attila, a declarat, la RFI, despre moțiunea de cenzură pe care PSD a anunțat că o depune pe 17 august în Parlament și a cărei adoptare ar demite Guvernul, că parlamentarii maghiari nu vor „o soluție care să înrăutățească și mai mult posibilitățile de intervenție” în cazul epidemiei de coronavirus.

„Vom decide, așa cum avem procedura noastră internă, întotdeauna, în grupurile parlamentare, înainte de dezbaterea și votul moțiunii de cenzură (...). Noi nu vom aborda politicianist această chestiune, ci vom aborda strict la momentul respectiv în ce situație este țara și ce este mai eficient pentru țară. Mulți nu știu ce se va întâmpla în septembrie, în ce sens va evolua criza pandemică. În nici un caz, UDMR nu își dorește să existe o soluție care eventual să înrăutățească și mai mult posibilitățile de intervenție. Evident că sunt și critici și am formulat și noi critici, nu puține, pentru că sunt de criticat multe măsuri ale Guvernului", a declarat Cseke Attila.

PSD a anunțat că va depune moțiunea de cenzură pe 17 august. Adoptarea ei atrage după sine demiterea întregului Guvern.

Citește și: SURSE JUDICIARE Șeful Poliției Române l-a RUGAT pe Elvis Pian, în BISERICĂ, să scoată mai repede mortul din casă .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.